Actualitat CE Roda 1270
projecte-solidari

Es un projecte solidari per la construcció d'una escola de futbol a Caparan, el Senegal. 

Per aquets motiu demanem que tothom que tingui material esportiu en desús, que no faci servir ho porti al camp Municipal de Roda de Ter, qualsevol dia de la setmana a partir de les 6 de la tarda. LA DATA MÀXIMA ES EL DISSABTE DE 27, ja que  a principis de març, tot aquest material s'enviarà a aquets poblat.  

Aquesta iniciativa, é sun projecte de l'Associació Ètnik Solidària, amb la col·laboració del grup musical Txarango, que com el Centre Esportiu Roda es membre col·labarrador. 

El CE Roda vol aconseguir la construcció d'aquesta escola de futbol, que amb sis mesos han aconseguit fer 6 equips masculins i 2 de femenins. L'altre objectiu que es pretèn, es que tots els nens que anéssin entrenar, obligatòriamnet també anessin a l'escola a estudiar. Amb això emmarcava dos projecttes, escola d'aprenentatge i escola de futbol, i en aquest curt espai de temps s'ha aconseguit que del 48% es passés el 100% d'escolarització. D'aquesta manera avui tots els nens del poble van a l'escola. 

Ara el que es pretén es que tinguin material per poder-ne fer ús.  

Pel que fa al grup Txarango, que és amb el que s'ha enmirallat el CE Roda, i amb el que estan en contacte, hi col·laboren desde el novembre del 2014 per la construcció d'un Centre Cultural. Son els membres d'aquest grup, els qui es traslladaran al Senegal a principis de mes i portaran el material que es reculli des de el club rodenc.

Descarregat el cartell