Juvenil CE Roda 2555

Càstig excessiu per el nostre juvenil, vist el partit que s'ha fet contra un dels grans de la lliga.

L'equip ha fet un dels partits que agrada al aficionat amb molta lluita en cada una de les pilotes i amb la intenció de jugar cada i una de les pilotes, en canvi el rival s'ha dedicat a penjar pilotes llarges des de la porteria per intentar agafar l'esquena de la nostre defensa aprofitant la gran velocitat dels seus davanters.

El Roda ha gaudit de nombroses ocasions de gol, com els u contra u que han disposat Guillem, Eduard o Xavier, però la mala fortuna, o el porter en altres han evitat que el Roda s'avancés en el marcador.

Per contra en un error defensiu ha permés a la Torreta fer el 0 a 1, resultat totalment injust vist el que s'havia vist fins al moment en el partit. Aquest gol no ha enfonsat el Roda que a seguit amb la mateixa intensitat i lluitant cada una de les pilotes. Fruit d'aquesta lluita ha arribat la recompensa en forma de gol, gol que ha transformat Eduard amb un precís xut que tot i que el porter visitant ha arribat a desviar, no ha pogut evitar l'empat a 1 al marcador. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la represa, el Roda ha set l'amo i senyor del partit, no deixant que la Torreta crees res de perill i portant tot el pes del partit. Novament la mala fortuna de cara a porteria i el porter visitant han evitat que el Roda s'avancés en el marcador. I novament en una jugada desafortunada en la defensa ha permés a la Torreta fer novament el gol.

Resultat totalment injust per el nostre juvenil en un partit que s'ha merescut molt més i on ha demostrat que pot plantar cara a qualsevol rival d'aquesta lliga. Som-hi nois !!!

{component url='index.php?option=com_joomleague&view=matchreport&mid=1039&p=5'}