Tornejos CE Roda 4614

Benvolguts amics. Un any més , el Centre Esportiu Roda organitza el Torneig de futbol base de l'Amistat que aquest any arriba a la 26a edició. Un torneig històric, plenament consolidat i que té el reconeixement de molts clubs que cada any sol·liciten poder venir a Roda a gaudir del futbol i poder compartir alguna cosa més que la pràctica d'aquest esport. El Torneig es jugarà en superfícia de gespa artificial.

El Torneig es disputarà els dies 7, 8, 14 i 15 de Juny de 2014.

Aquest es el calendari que hem previst per aquesta edició:


· Dissabte 7 de Juny en categoria Prebenjamins
· Diumenge 8 de Juny en categoria Benjamins


· Dissabte 14 de Juny en categoria Alevins
· Diumenge 15 de Juny en categoria Infantils

El Torneig es disputarà matí i tarda, i els horaris es donaran a conèixer un cop es tingui per segur l'inscripció dels equips.

  • En categories prebenjamí, benjamí i aleví, els partits tindran una durada de 20 minuts sense interrupció i es faran quatre grups de quatre equips.
  • En categoria infantil, la durada serà de 25 minuts també sense interrupció i es faran dos grups de quatre equips.

L'inscripció es gratuïta. Hi hauran trofeus per a tots els euqips participants i un regal per cada jugador.

Hi haurà servei de bar durant tot el dia i es faran plats combinats pels jugadors i acompanyants per encàrreg. També hi haurà la piscina oberta per qui ho desitji al costat de les instal·lacions esportives del camp de futbol.

Esperant poder comptar amb la seva presència, esperem la seva trucada per poder inscriure els equips que més li convinguin abans no estigui complet el calendari. Per més informació ens poden trucar de dilluns a divendres al telèfon 93 850 04 77 de les 6 de la tarda a les 9 del vespre.

Les inscripcions es tancaran el dia 17 de Maig.

Per més informació, podeu contactar amb els responsables del Torneig:

Gemma Moya: 678 636 667 - Maria Nadales: 659 67 68 69 - Jordi Fabra (tardes): 651 92 95 79

CE Roda