Roda de Test

Roda de Test Guillem

Nova entrega de la Roda de Test després de la parada de partits de la setmana passada. El convidat aquest cop serà un davanter del Juvenil que porta molts anys jugant al club i marcant gols. D'ell diuen que és un golejador insistent, treballador i amb molt sacrifici per l'equip. Efectivament estem parlant de l'Omar Ajdir. Us deixem amb ell:

Roda de Test Guillem

A la Roda de Test d'aquesta setmana hi tenim un jugador de l'equip Juvenil, l'Eduard Abeyà! L'Edu que juga el CE Roda des de ben petit, és un jugador polivalent que s'adapta a moltes posicions d'atac on el seu fort és la seva gran tècnica. Tècnica que també demostra fora el camp, on ja us explicarà, té un altre hobbie apart del futbol... Així que us deixem amb ell:

Roda de Test Guillem

Una setmana més (disculpeu el retard aquesta setmana) tenim la Roda de Test. el convidat d'aquesta és el veloç extrem del Quarta Catalana, Andrid. Segurament un dels jugadors més ràpids de la lliga, i un jugador que ha defensat els colors blancs del Roda durant varies temporades! així que us deixem amb les seves paraules:

Roda de Test Guillem

Arriba una setmana més la Roda de Test. Aquesta setmana tenim de convidat un dels jugadors més experimentats del primer equip, un dels puntals i una de les millors esquerres de la categoria... Efectivament, es tracte de Jordi Salés. Així doncs, us deixem amb l'atacant rodenc:

Roda de Test Guillem

Aquesta setmana disposem a la Roda de Test, d'una de les perles de la cantera rodenca, el Juvenil Xavier Rodriguez, que alhora també és entrenador del Benjamí. Xavier, que porta al club des de que va començar a xutar la pilota, és un dels jugadors assenyalats a apuntalar la defensa rodenca del primer equip en no gaires anys. Us deixem així amb les paraules d'en Xavier:

Roda de Test Guillem

Nova entrega de la Roda de Test. Aquesta setmana tenim un jugador del CE Roda "B" de Quarta Catalana, Sergi Iniesta "Xexo". Jugador que ha passat per varies categories del club ja que fa ni més ni menys que 9 anys que està a la casa. Sens dubte un dels "veteranos" de l'equip filial i un dels jugadors cridats a ser importants a l'equip. Us deixem doncs amb ell:   

Roda de Test Guillem

Nova entrega de la Roda de Test. El convidat d'aquesta setmana serà el primer que fem, que actualment no està lligat al club, però que en va formar part i va deixar una gran empremta esportiva i humana. Es tracte de l'ex-porter durant 6 temporades, Ricard Comajoan. Coincideix a més, amb la setmana que tornarà al Municipal de Roda però aquest cop, defensant els colors visitants, del UE Sant Viçenc de Torelló.

Roda de Test Guillem

Contents d'anunciar que torna la Roda de Test, la secció setmanal amb una petita i agradable entrevista a una persona relacionada amb el CE Roda. I per l'estrena, necessitàvem algun personatge a l'alçada de la situació, i qui millor que el jove central del primer equip Marc Domènech. El jugador de Sant Martí compleix la seva tercera temporada al club, on amb ell, n'estem segur que tindrem un central per molts anys! Sense més, us deixem amb l'apreciat "Mardu".

Roda de Test Guillem

Avui tenim de convidat un dels jugadors amb millor ratxa en aquest tram final de temporada, el davanter del primer equip Salim! Us deixem amb la seva Roda de Test:

Roda de Test Guillem

I el convidat d'aquesta setmana, l'actual jugador del 4rta Catalana i entrenador del Aleví A, Raúl Cano! Us deixem amb les seves paraules: