Avançem un dia la Roda de Test, per entrevistar aquesta setmana un dels puntals del primer equip, un futbolero 24 hores i una gran persona com Cristian Martínez. Així que us deixem amb les seves paraules:

Nom: Cristian Martinez Martin

Edat: 24 anys

Equip de futbol preferit: Reial Madrid

Quin és el teu jugador preferit: Sempre m’havien agradat molt Michael Laudrup i Guti , actualment Andrés Iniesta...

Una cançó: Ara mateix no en tinc cap en especial per dir , depèn del moment que sigui ... M’agrada molt Melendi ... I dintre el vestuari del Roda ; “La mano de Dios” la cançó de l’ascens ...

Una Pel·lícula: “Ocho apellidos vascos” és l’última que he anat a veure.

Un Lloc: L’Estartit

Plat de menjar preferit: Paella d’arròs

Un hobbie apart del futbol: Estar amb la gent que m’estimo i més futbol ... jeje

Quin jugador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: Tinc molt bon record de tots els companys que he tingut al CE Roda , però especialment destacaria a 2 per sobre tot ; en Gere i l’Eduard Robles , perquè he coincidit amb ells en diferents etapes i he gaudit del millor futbol amb ells , i són dos grandíssims amics meus!

Quin entrenador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: Tinc molt bon record d’en Jose Gallardo ; a part de ser entrenador tenim molta amistat. També en David Cano per tota la feina i dedicació que va fer amb nosaltres l’any passat , en Marcelo per la motivació , ganes i professionalisme que ens va transmetre a tot l’equip. I actualment en Jordi Florido per la seva manera de treballar i per tota la feina que està fent a l’equip ... és la persona que ens portarà fins a final de temporada a aconseguir la permanència a la categoría

En cas de ser jugador, tens algun ritual/mania abans dels partits? Tornar-me a cordar les sabates després de l’escalfament abans de fer el crit amb l’equip i depèn de les sensacions que tingui; entrar amb un peu o l’altre al terreny de joc.

Recordes algun gol especial que hagis marcat? Recordo molts d’especials en l’època de juvenil amb l’AEC Manlleu , el primer ( i últim) a 3a al camp de l’Hospitalet i amb la samarreta del CE Roda la temporada passada contra el Rodenc o algun de penal cap a final de temporada que ens hi jugàvem la lliga

Vas sovint a veure el 1er equip? Sempre , sóc jugador !

Coneixes les xarxes socials (Facebook i Twitter) del Club? Les utilitzes/visites? Valoració de les xarxes socials? Si , les segueixo durant la setmana per mirar el Roda de Test i el cap de setmana per mirar la crònica del partit. Han millorat molt en poc temps jejeje

El millor racó de Roda de Ter: El camp de futbol ... i Cal Rabadà.

El millor record relacionat amb el CE Roda: Sense cap mena de dubte , l’ascens a 2a Catalana !!! Vam treballar molt per aconseguir-ho i ara treballarem encara més per mantenir la categoria.

Una anècdota divertida relacionada amb el CE Roda: Uffff en diria moltes de totes les temporades que porto aquí , però les deixarem per recordar amb els companys.... !!!

Una frase/lema: Viu cada dia com si fos l’últim !!!!

Completa la frase: Per mi el CE Roda és…. Un gran club i l’any que ve tornarà a ser de 2a Catalana

Explica’ns el primer acudit que et vingui el cap: La professora en classe dice : Niños, voy a poner una tarea en la pizarra , la copiáis y la acabáis en casa para mañana ... Jaimito se levanta y le dice : Mejor súbala al facebook y nos etiqueta a todos !!!

Comentari Lliure:

Dir a tota la gent del CE Roda que l’equip ho donarà tot per salvar la categoria i que cada diumenge vingui tota l’afició a animar a l’equip.

Moltes gràcies per el teu temps Cristian. Des d'aquí animar-vos a seguir treballant com ho esteu fent, perquè amb jugadors i persones com vosaltres, feu gran el club. Molta força i endavant!