Roda de Test Guillem 1341

El convidat d'aquesta setmana és David Cano, l'entrenador que va assolir l'ascens amb el primer equip a Segona Catalana l'any passat i que actualment desenvolupa la tasca de coordinador del Futbol Base. Donem pas doncs, al compromís en persona, David Cano:

Nom: David Cano Avilés

Edat: 30

Equip de futbol preferit: Real Madrid

Quin és el teu jugador preferit: Complicat m'agraden molts jaja. M'han fet disfrutar molt Laudrup, Zidane o Iniesta. Quan era jugador tenia com a referents a Redondo, Seedorf i Guardiola perque jo solia jugar al mig camp. Admiro l'entrega i sacrifici de Raul Gonzalez o ara de Cristiano Ronaldo i crec que el que ha fet en Messi sera molt dificil de tornar a veure, tot i que la temporada de Ronaldo "el gordito" al Barça considero que estava molt a prop, pero només va estar a aquest nivell aquella temporada. Maradona només el vaig poguer seguir el tram final de la seva carrera.

Una cançó: M'agrada tota la música en general i penso que hi ha una cançó per cada situació en diferents llocs. En el marc del futbol hem quedo amb "la mano de dios" de Rodrigo que l'any passat escoltàvem abans de cada Partit i que actualment sempre que l'escolto m'emociono recordant l'ascens de l'any passat.

Una Pel·lícula: Matrix

Un Lloc: Ibiza

Plat de menjar preferit: Pizza

Un hobbie apart del futbol: El cinema encara que no tinc gaire temps per anar sovint.

Quin jugador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: Com entrenador no puc escollir cap jugador en especial, doncs valoro a tots els que han estat a les meves ordres. Destaco a tota la plantilla del primer equip de l'any passat per la gran temporada passada i els membres de la 1ª plantilla del amateur "B" quan vaig començar entrenar a Roda el quals els hi tinc una estima especial.

Quin entrenador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: En Jose Gallardo perquè hem va ajudar molt el meu 1r any a Roda, en Marcelo perque més que un amic és un germà i ara com a coordinador m'agradaria destacar a tots els entrenadors del futbol base perquè està sent un plaer treballar amb tots ells.

En cas de ser jugador, tens algun ritual/mania abans dels partits? Com a jugador no en tenia, com a entrenador soc un "manies" i miro de fer tot el que vaig fer el dia de la victòria anterior desde el menjar fins a aparcar el cotxe al mateix lloc, etc... de fet l'any passat després de perdre contra el Sta.Eugènia no em vaig tornar afeitar fins que vam aconseguir l'ascens.

Recordes algun gol especial que hagis marcat? L'últim que vaig fer com a jugador federat, curiosament amb la samarreta del Roda al camp del Tona. Vaig estar lesionat tota la setmana i per fer els 11 vaig forçar el turmell i quan ja s'acabava en l'últim esforç que podia vaig pujar a atacar jugant de central a rematar i tal com em va arribar la vaig colar a l'escaire.

Vas sovint a veure el 1er equip? Sempre, actualment ajudo al meu amic Jordi Florido encara que només als partits.

Coneixes les xarxes socials (Facebook i Twitter) del Club? Si.

Les utilitzes/visites? Valoració de les xarxes socials? Les segueixo, encara que només com ha curiositat i/o informació. Crec que es fa una gran feina de aproximació del que pasa el nostre club.

El millor racó de Roda de Ter: Evidentment que el camp de futbol per tot el que he viscut i visc actualment es la meva 2ª casa.

El millor record relacionat amb el CE Roda: Uff! Difícil competir amb l'ascens de l'any passat però també em causa molt bon record, el meu primer partit amb l'amateur "B" a Rupit que vam guanyar 0 a 1, i el 1r partit de lliga amb el 1r equip l'any passat a casa contra el Gurb i que vam guanyar 2 a 0.

Una anècdota divertida relacionada amb el CE Roda: El 1r cop que vaig parlar amb en Lluis Toll i en Pere Serra per fitxar pel Roda, despres de més de 2 hores parlen en van fer firmar en un tovalló de paper, com es diu que Florentino va fitxar a Zidane, i en Lluis el portava sempre a sobre i quan em veia me l'ensenyava.

Una frase/lema: En tinc moltes com be saben els jugadors del 1r equip l'any passat però em quedo amb aquesta:

"Las operaciones y los cambios se hacen en la victoria, no en la derrota. La adversidad es el momento de observación de las cosas." Marcelo Bielsa

Completa la frase: Per mi el CE Roda és…. Una institució on he set i sóc molt feliç.

Explica’ns el primer acudit que et vingui el cap:

- Mamá, ¿qué haces en frente del ordenador con los ojos cerrados?

- Nada, hijo, es que Windows me dijo que cerrara las pestañas...

Comentari Lliure:

Simplement valorar a tota la gent que esta o ha estat al meu costat desde que sóc el club, sobretot a la gent que potser es menys coneguda però que a mi hem fa sentir molt especial i dels quals agraeixo molt la seva col·laboració.

Moltes gràcies David per dedicar-nos una estona del teu temps, i molta sort en tots els teus objectius!