Aquesta setmana tenim l'enorme plaer de disposar a la Roda de Test d'un personatge més que entranyable al CE Roda. Una persona que en poc temps ha creat forts vincles amb el club, i que encara que malauradament ha hagut de deixar la faceta de jugador (essent el porter durant 3 temporades del Primer Equip), ha trobat el seu espai tan sent l'actual segon Entrenador del Juvenil, junt a Roger Escarrabill, com una part molt important del vestidor del Primer Equip, on ningú entén l'actual grup sense ell. Efectivament, parlem de l'Eduard Robles, conegut en l'àmbit futbolístic com "El Gato". Us deixem doncs amb les seves paraules:

Nom: Eduard Robles Serradell

Edat: 23

Equip de futbol preferit: Com a gran aficionat del futbol en tinc bastants... a nivell mundial Barça; a nivell comarcal sóc de l’AEC Manlleu i del CE Roda de Ter.

Quin és el teu jugador preferit: Gianluigi Buffon

Una cançó: Vespre – Els Pets

Una Pel·lícula: Malditos Bastardos

Un Lloc: Florència

Plat de menjar preferit: M’encanta cuinar, així que qualsevol que hagi fet jo, m’encanta!

Un hobbie apart del futbol: Estar al bar parlant hores i hores amb els amics.

Quin jugador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: Després de 5 anys al club, tinc molt bon record de la “tribu” que va venir de Manlleu amb mi, en Gere, en Javi i en Piella, i anys més tard en Cristian, en David Sousa, l’Edu Ania o l’Abel López. D’aqui Roda però destaco el gran capità Vidri, en Guillem Ballús, el “clan” Carrillo, en Ricard Comajoan... uff no acabaria mai, la veritat és que tinc un bon record de tothom!

Quin entrenador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: Només he tingut el plaer de tenir un entrenador aquí a Roda: José Gallardo, ajudat per en Salva i en Joan Bermúdez. És la persona que em va portar al club i en tinc un grandíssim record.

En cas de ser jugador, tens algun ritual/mania abans dels partits? Sóc molt maniàtic, la veritat. Quan jugava sempre tocava els tres pals de la porteria abans de començar els partits; em cordava sempre primer l’espinillera dreta; em senyava abans de cada partit...

Recordes algun gol especial que hagis marcat? Només n’he marcat un, i va ser quan era Cadet de penal, ja que era porter. Això si, recordo aturar un penal en l’últim minut del meu últim partit com a jugador del primer equip del Roda.

Vas sovint a veure el 1er equip? A casa sempre, a fora sovint.

Coneixes les xarxes socials (Facebook i Twitter) del Club? Si

Les utilitzes/visites? Valoració de les xarxes socials? Si que les utilitzo. Avui en dia, o et poses al dia en aquests aspectes o quedes fora de l’actualitat. Per tan, crec que el CERoda està treballant molt i molt bé en aquest sentit.

El millor racó de Roda de Ter: Casa els meus avis, a les Cases Noves.

El millor record relacionat amb el CE Roda: Tot el que envolta el Roda de Ter des de que hi he arribat em porta molt bon record. Dos ascensos, la proximitat amb la junta directiva, bon tracte per part de tothom, nous amics, sopars que no s’acaben mai, finals de temporada inoblidables,... i espero que en quedin molts més!

Una anècdota divertida relacionada amb el CE Roda: Moltíssimes... Els amics invisibles són un pou per recordar-les... Però en recordo una que no explicaré però que té a veure amb un entrenador i una corda d’escalar... aquí ho deixo.

Una frase/lema: Todos sueñan en marcar el gol perfecto; yo sueño en pararlo”

Completa la frase: Per mi el CE Roda és…. Un club històric de la comarca i del país, que continua i sempre serà gran!

Explica’ns el primer acudit que et vingui el cap:

- Oye ¿Tu juegas el Tenis?

- NO!

Comentari Lliure: Des d’aquí animar a tots els equips per la recta de final de temporada que queda a lluitar per aconseguir els seus objectius. No hi ha res millor que disfrutar de tot el que has aconseguit, per petit que sigui, en el món del futbol.

Moltes gràcies Eduard per el teu temps, i moltes més perquè el CE Roda pugui disposar de gent com tu. Molta força per aquest tram final de temporada, i com bé saps, l'esperança és l'últim que es perd. A seguir treballant a tope per els objectius. Molta Sort i endavant!