Roda de Test Guillem 1374

Nou capítol de la Roda de Test. Aquesta setmana, Guillem Jiménez, jugador del Juvenil i entrenador del Pre-Benjamí B del CE Roda. Un jugador que porta un munt d'anys a la casa. Et cedim la paraula crack:

Nom: Guillem Jiménez Castellà

Edat: 18 anys

Equip de futbol preferit: FC Barcelona

Quin és el teu jugador preferit: Leo Messi

Una cançó: princesa de mi cuento - Sergio Contreras

Una Pel·lícula: invencible

Un Lloc: Platja d’Aro

Plat de menjar preferit: Pasta carbonara

Un hobbie apart del futbol: escoltar música i sortir amb els amics

Quin jugador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: més que un jugador,el que m’ha marcat més són tots els meus companys d’equip que hem pujat tots junts des de pre-benjamí . No hi ha un jugador en solitari.

Quin entrenador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: D’entrenadors n’he tingut molts i molt bon records de tots, però si tinc de triar-ne uns per tal com jugo al futbol ara mateix,els entrenadors que més m’han marcat han set Albert Soler, Jordi Molist i els germans Sousa.

En cas de ser jugador, tens algun ritual/mania abans dels partits? Ritual no, però sempre escolto música abans d’un partit.

Recordes algun gol especial que hagis marcat? El més espacials que he marcat van ser els dos gols de l’últim partit de lliga de l’any passat contra el Caldes, que ens jugavem la permanència i al final, amb l’esforç de tot l’equip, la vam aconseguir.

Vas sovint a veure el 1er equip? A casa sempre.

Coneixes les xarxes socials (Facebook i Twitter) del Club? Si

Les utilitzes/visites? Valoració de les xarxes socials? Si que les utilitzo. Penso que està molt be, ja que pots mirar resultats, horaris,etc.

El millor racó de Roda de Ter: el camp de futbol.

El millor record relacionat amb el CE Roda: Més que un record, són tots els anys que he vestit aquesta samarreta, que he set d’aquest equip, els companys amb qui he compartit vestidor, la quantitat de torneigs que hem fet, tan guanyats com perduts, i això per mi ja és el millor record.

Una anècdota divertida relacionada amb el CE Roda: n’hi ha hagut masses, no te’n sabria dir una.

Una frase/lema: “ El mundo no es todo alegría y color, es un lugar terrible y por muy duro que seas es capaz de arrodillarte a golpes y tenerte sometido permanentemente si no se lo impides. Ni tú, ni yo, ni nadie golpea más fuerte que la vida, pero no importa lo fuerte que golpeas, si no lo fuerte que pueden golpearte y lo aguantas mientras avanzas. Hay que soportar sin dejar de avanzar. Así es como se gana. Si tu sabes lo que vales, ve y consigue lo que te mereces, pero tendras que soportar los golpes. Y no puedes estar diciendo que no tienes lo que querías por culpa de él, de ella, ni de nadie. Eso lo hacen los cobardes y tú no lo eres. Tú eres capaz de todo.”

Completa la frase: Per mi el CE Roda és…. el meu club

Explica’ns el primer acudit que et vingui el cap:

- ¿Como se despiden dos químicos?

- Ácido un placer.

Moltes gràcies per el teu temps Guillem. Salut i Gols!