Contents d'anunciar que torna la Roda de Test, la secció setmanal amb una petita i agradable entrevista a una persona relacionada amb el CE Roda. I per l'estrena, necessitàvem algun personatge a l'alçada de la situació, i qui millor que el jove central del primer equip Marc Domènech. El jugador de Sant Martí compleix la seva tercera temporada al club, on amb ell, n'estem segur que tindrem un central per molts anys! Sense més, us deixem amb l'apreciat "Mardu".

Nom: Marc Domènech Solanich

Edat: 21

Equip de futbol preferit: Futbol Club Barcelona

Quin és el teu jugador preferit: Per la meva posició, em quedo amb Sergio Ramos. Andrés Iniesta és espectacular.

Una cançó: Jilgueros- La Raiz

Una Pel·lícula: No sóc molt de pel·lícules, però la última que he vist és “ocho apellidos vascos”

Un Lloc: Qualsevol lloc és bo si et tries bé la companyia.

Plat de menjar preferit: Macarrons

Un hobbie apart del futbol: Estar amb els amics i qualsevol altre esport.

Quin jugador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: De les tres temporades que porto, em quedo amb cada un dels companys que he tingut. Si n’he de destacar algun, és en Vidri com a gran capità i en Gere pel bon rollo que porta sempre al vestidor.

Quin entrenador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: En Marcelo per la confiança i l’energia que transmetia i l’actual entrenador, Jordi Florido, que malgrat no assolir la permanència l’any passat, ens va portar fins l’últim partit amb opcions de seguir a segona un any més. Aquest any malgrat el mal començament, no tinc cap dubte que lluitarem per estar a dalt.

En cas de ser jugador, tens algun ritual/mania abans dels partits? Donar la mà al porter abans que l’àrbitre xiuli el començament del partit.

Recordes algun gol especial que hagis marcat? Si, el primer que vaig marcar amb la samarreta del roda al camp del caldes. El segon partit de lliga del meu primer any com a rodenc.

Vas sovint a veure el 1er equip? Sí, en sóc jugador

Coneixes les xarxes socials (Facebook i Twitter) del Club?

Les utilitzes/visites? Valoració de les xarxes socials? Sí, segueixo les “roda de test”, i la crònica que es fa setmanalment.

El millor racó de Roda de Ter: El camp de futbol

El millor record relacionat amb el CE Roda: sens dubte l’ascens assolit fa dos anys a segona catalana. Una gran fita i una gran festa.

Una anècdota divertida relacionada amb el CE Roda: durant la setmana passem moltes hores junts, te’n podria explicar moltes, però millor que es quedin dins el vestidor, pel bé de tots... ajajaj

Una frase/lema: una que va escriure un meu amic abans de deixar-nos: NO SEGUEIXIS TRIST, LLUITA I TORNA’LS-HI EL SOMRIURE...

Completa la frase: Per mi el CE Roda és…. Una gran família.

Explica’ns el primer acudit que et vingui el cap:

-Papa, ¿soy adoptado?
-¿Tú crees que te habríamos elegido a ti?

Comentari Lliure: Des del vestidor prometem començar a contar els partits per victòries per poder tornar als llocs capdavanters de la classificació. També donar les gràcies a la gent que fa possible tot el tema de la pàgina web. VISCA EL RODA!

Moltes gràcies crack per la teva col·laboració. Des d'aquí tot el suport per tirar amunt la situació, que n'estem segurs que anirà perfecte! Sort!