Avui estrenem una nova secció setmanal de la web. La Roda de TEST. Una entrevista ràpida i amable amb algun membre relacionat amb l'entorn del CE Roda.

L'estrena serà amb Marc Guix, jugador del Juvenil i entrenador del Benjamí A i Infantil B, precisament en la setmana que ha debutat oficialment amb el 1er equip en un partit de Lliga. Des d'aquí et donem l'enhorabona!.

 

 

Nom: Marc Guix Martí

Edat: 18 anys

Equip de futbol preferit: RCD Espanyol

Quin és el teu jugador preferit: Leo Messi

Una cançó: Cally y el dandee - GOL

Un Lloc: Roses

Plat de menjar preferit: Meló amb pernil

Quin jugador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: Jaume Salat

Quin entrenador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: Bon record de tots, per sort sempre he tingut molt bons entrenadors i amb tots hem fet unes bones temporades. Tema esportiu en Jordi Molist i l’Albert Soler m’han marcat molt la seva manera d’entrenar i de treballar, m’agradava molt. També m’ha marcat molt els germans Sousa, la seva manera d’entendre el futbol i les ganes de guanyar em van agradar i marcar.

En cas de ser jugador, tens algun ritual/mania abans dels partits? Abans d’anar el camp escoltar cançons de jugadors de futbol ( Messi, Maradona, Aguero...) i abans de sortir al camp mullar-me el cabell.

Vas sovint a veure el 1er equip? A casa sempre.

Coneixes les xarxes socials  (Facebook i Twitter) del Club? Si

Les utilitzes/visites? Valoració de les xarxes socials? Si , esta molt bé per saber els resultats dels equips de tots els equips del roda.

El millor racó de Roda de Ter: El passeig al costat del riu.

El millor record relacionat amb el CE Roda: Records per sort n’hi han molt de bons, campions del torneig de l’amistat, els ascensos a primera. Peró sobretot un dels millors és aquest estiu quan després d’un any vaig tornar a portar la samarreta del roda, el debut amb el primer equip. I el millor va ser el dia que vaig poder jugar el costat del meu germà.

Una frase/lema: El único límite es el que te pones tú mismo...

Completa la frase: Per mi el CE Roda és…. Un sentiment.

 

Moltes gràcies Marc per dedicar-nos un moment, i molta sort!

marc guix