Nova entrega de la Roda de Test. Aquesta setmana el jugador del Quarta Catalana, Marc Saborit! Us deixem amb les seves paraules:

Nom: Marc Saborit Toll

Edat: 23 anys

Equip de futbol preferit: FC Barcelona

Quinés el teu jugador preferit: Andrés Iniesta. Tot i que Leo Messi... és Leo Messi.

Una cançó: One day de Matisyahu

Una Pel·lícula: Paradise now

Un Lloc: Varadero

Plat de menjar preferit: Sóc un gran amant de la pasta, de postres el millor és un bon tiramisú.

Un hobbie apart del futbol: Últimament m’agrada bastant el món del gimnàs.

Quin jugadordel CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: La veritat és que hi ha molts jugadors que et queden amb un gran record, sobretot els que sempre han compartit vestuari amb mi com en Guillem Guix, l’Arnau Muntadas, Roger Viñas i el gran Eduard Riera. També m’emporto un gran record d’en Nil Casals golejador del quarta catalana i que és brutal en els partidets de Volei que fem als entrenos.

Quin entrenadordel CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: Alfons Codinach

En cas de ser jugador, tens algun ritual/mania abans dels partits? La veritat sempre sóc l’últim de canviar-me, però no és per ritual ja que no sóc gaire maniàtic.

Recordes algun gol especial que hagis marcat? No he marcat masses gols perquè normalment jugo de central o de lateral, però un gol que recordo bastant especial va ser de juvenil al camp del Taradell que va servir per aconseguir la victòria en un camp complicat.

Vas sovint a veure el 1er equip? La veritat és que no massa, perquè tenim partit amb el 4ª catalana i m’agrada desconnectar una mica el cap de setmana

Coneixes les xarxes socials (Facebook i Twitter) del Club? Si

Les utilitzes/visites? Valoració de les xarxes socials? Si que les he utilitzat i considero que últimament han millorat moltíssim.

El millor racó de Roda de Ter: L’esquerda

El millor record relacionat amb el CE Roda: Una de les conquistes del gran Torneig de l’amistat amb una final disputadíssima.

Una anècdota divertida relacionada amb el CE Roda: anècdotes divertides n’hi ha moltíssimes: els amics invisibles, les bromes de vestuari i les grans converses que ens agrada mantenir als jugadors del quarta catalana dins del camp amb els jugadors contraris.

Una frase/lema: Si vols obtenir resultats diferents, no facis sempre el mateix.

Completa la frase: Per mi el CE Roda és…. Un gran club i una gran família.

Explica’ns el primer acudit que et vingui el cap: Van dos i el del mig cau.

Comentari Lliure: Donar gràcies a tota la gent que fa possible que el CE Roda tiri endavant i que això no pari!

Moltes Gràcies Marc per el teu temps! Molta sort, i que aconsegueixis tots els teus objectius!