Roda de Test Guillem 1239

Aquesta setmana tenim a la Roda de Test ni més ni menys que a l'actual president del CE Roda, en Pere Serra, una persona que sense ella no s'entendrien els últims anys del club. President des de l'any 2007, va entrar com a directiu el 1987 amb Josep Puigdollers de president i des del 2003 fins el 2007 va ser vicepresident amb la junta de Lluís Jordà. Queda palès doncs, que el seu nom passarà a l'història del club. Et cedim la paraula, president: 

 

 

Nom: Pere Serra Rovira

Edat: 52 anys, com passa el temps!

Equip de futbol preferit: El Roda.

Quin és el teu jugador preferit: Vestint la samarreta del Roda, en Ramon Mayo és un dels millors jugadors que he vist. I com a professional, de jove m'impresionava el joc d'en Sotil.

Una cançó: M'agrada molt la música llatina. Una de les que em porta bons records: Coleccionista de canciones de Camila.

Una Pel·lícula: Tiempos modernos de Charles Chaplin.

Un Lloc: Per anar-hi a viure, qualsevol platja del nord de Colòmbia.

Plat de menjar preferit: Amb la butxaca plena,  una bona mariscada.  Si està mig buida, peu de porc a la brassa.

Un hobbie apart del futbol: Actualment gairebé no tinc temps per res més. Però, si m'ho pogués permetre, viatjar.

Quin jugador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: N'han passat tants que no sabria dir-to. Intento que mentre siguin al club se sentin feliços, i que quan decideixin marxar ho facin amb lam conciència que han guanyat un amic.

Quin entrenador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: De tots he après alguna cosa. Darrrerament però, el compromís d'en David Cano i la professionalitat d'en Marcelo Dapueto.

En cas de ser jugador, tens algun ritual/mania abans dels partits? Fer el crit de guerra amb els meus jugadors: "Som-hi Roda, sí, sí, sí!!!!"

Recordes algun gol especial que hagis marcat? Jo no marco gols, però tots els que fan els meus jugadors, m'els sento una mica meus.

Vas sovint a veure el 1er equip? Intento anar-hi sempre, tant a casa com a fora.

Coneixes les xarxes socials  (Facebook i Twitter) del Club? I tant!!!!!

Les utilitzes/visites? Valoració de les xarxes socials? Darrerament s'han millorat molt, i tot aixó gràcies a l'implicació d'una colla de gent que ho fa desinteresadament pel club. Des d'aquí el meu agraiment.

El millor racó de Roda de Ter: La vista als dos ponts.

El millor record relacionat amb el CE Roda: N'hi han molts i molts!!!!!  Sobretot tots els ascensos que he viscut.

Una anècdota divertida relacionada amb el CE Roda: També n'hi ha moltes. Però recordo una vegada que el juvenil perdia 0 a 4 a casa, encara al camp de terra, i a la segona part, sense pràcticmaent arribar a porteria vam empatar a 4. Ves saber qui va visitar l'àrbitre a la mitja part. jejejejje

Una frase/lema: Sé tu e intenta ser feliz, pero ante todo sé tu.

Completa la frase: Per mi el CE Roda és…. el meu club.

Explica’ns el primer acudit que et vingui el cap:

És un pare que porta el seu fill a futbol, i enmig del partit aquets li pregunta:

-Papi, perquè tothom insulta aquest home?

-Perquè li ha tirat una pedra a l'àrbitre.

-Però si no l'ha tocat!!!!

-Per aixó fill meu, per aixó!

Comentari Lliure: Demanar a tothom que estigui relacionat amb el club, més implicació  per fer-lo si cal una mica més gran.

 

Moltes gràcies Pere per respondre a la Roda de Test, i moltes gràcies per tota la il·lusió i empenta que dones al club. Per molts anys més.

 

Roda-de-Test