I el convidat d'aquesta setmana, l'actual jugador del 4rta Catalana i entrenador del Aleví A, Raúl Cano! Us deixem amb les seves paraules:

Nom: Raúl Cano

Edat: 24

Equip de futbol preferit: Real Madrid CF

Quin és el teu jugador preferit: El meu jugador preferit és Sergio Ramos però el millors jugadors del món amb diferencia son Leo Messi i Cristiano Ronaldo menjen a part dels altres.

Una cançó: Camaron de la isla – Como el agua

Una Pel·lícula: Kickboxer de Jean Claude Van Damme tot i que per riure Torrente 2.

Un Lloc: No m’importa el lloc sinó em qui per tant qualsevol lloc sempre i quan estigui amb els meus.

Plat de menjar preferit: Carn a la brasa.

Un hobbie apart del futbol: Qualsevol esport que sigui competitiu m’agrada.

Quin jugador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: Tinc molt bon record de tots els companys però un dels jugadors que em va marcar més va ser Marcelo Dapueto en la seva etapa al Roda quan vam perdre la categoria de segona regional el destaco per la seva professionalitat i el seu caràcter de líder i guanyador.

Quin entrenador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: A Roda només he tingut 3 entrenadors en José Gallardo que va ser el que hem va portar aquest club i em el que vam fer una temporada i mitja molt bona , el meu germà David Cano que no fa falta que digui el que penso d’ell perquè ell ja ho sap pero el que esta clar es que si continuo jugant a futbol es gracies a ell. Desprès en Gregori Parra i en Marcos Olivencia que tot i que no han sortit les coses com haguéssim esperat els aprecio moltísim i penso que el seu sacrifici per l’equip no ha tingut cap recompensa.

En cas de ser jugador, tens algun ritual/mania abans dels partits? Pfff moltíssimes sóc molt supersticiós, sóc l’últim de sortir a l’escalfament, entro al camp amb el peu dret entre moltes altres....

Recordes algun gol especial que hagis marcat? Soc central però últimament acostumo a marca varis gols per temporada un dels gols que mai oblidaré va ser el 1-0 contra el At. Rodenc de cap el primer any de l’amateur al roda.

Vas sovint a veure el 1er equip? No la veritat es que treballo diumenges a la nit i la tarda de diumenge aprofito per descansar però el segueixo per twitter

Coneixes les xarxes socials (Facebook i Twitter) del Club? Si la veritat es que van molt be per estar informat de tot.

Les utilitzes/visites? Valoració de les xarxes socials? Si van molt bé per mantenir-se al corrent de tota la informació sobre el CE Roda.

El millor racó de Roda de Ter: El bar del camp de Fútbol allà hem viscut molts bons moments desprès de partits i entrenaments.

El millor record relacionat amb el CE Roda: L’ascens a segona regional l’any desprès de haver baixat i encara que ja no era jugador del primer equip al estar el meu germà d’entrenador i molts companys amb els que havia compartit vestuari l’any passat quan es va pujar a 2 catalana també va ser una gran alegria.

Una anècdota divertida relacionada amb el CE Roda: Hi han moltes, una de les curioses que hem va passar a mi el primer any es que em van pujar els bessons treien de banda recordo molt “cachondeo” dins del vestuari.

Una frase/lema: No hay veneno que nos mate por eso nos reimos.

Completa la frase: Per mi el CE Roda és….una família i un dels grans clubs de la comarca d’ Osona

Explica’ns el primer acudit que et vingui el cap: Viene el marido de estar con su amante medio preocupado y le dice a la mujer: Cariño, mira el arañazo que me ha hecho el gato en el cuello! -Ah si... pues mira el chupetón que me hizo el perro del vecino!

Comentari Lliure: Gràcies a tota la gent que forma part del CE Roda que sempre s’han portat molt bé amb mi sou molt grans.

Moltes gràcies Raúl per el teu temps, i que segueixis amb la mateixa alegria de sempre! Molta sort!