El convidat d'aquesta setmana és Roger Viñas, una persona que com veureu està multifuncionalment lligada a l'entitat. Fa 12 anys que està jugant al CE Roda actualment en el Quarta Catalana, fa 3 anys que fa d'entrenador on actualment porta l'Aleví B i aquest és el segon any com a Fisioterapeuta del club. Sens dubte, una de les persones que més hores dedica al CE Roda i que per les seves mans passen la majoria de lesions dels nostres petits i grans jugadors. Tot seguit, l'entrevista:

 

Nom: Roger Viñas Panella

Edat: 22

Equip de futbol preferit: F.C. Barcelona

Quin és el teu jugador preferit: Rivaldo. De l'actualitat n'hi ha varis, com per exemple Víctor Valdés, Touré Yayá, Andrés Iniesta...

Una cançó: N'hi ha moltes i depèn molt de l'estat anímic de cadascú. Però ara mateix “Paisajes - El Puchero del Hortelano".

Una Pel·lícula: Hombres de honor

Un Lloc: Sant Hilari Sacalm i voltants.

Plat de menjar preferit: Vedella amb bolets o canelons.

Un hobbie apart del futbol: Futbol, futbol, futbol i la música.

Quin entrenador del CE Roda t’ha marcat més o en tens un bon record: En Toni Sánchez i l'Alfons Codinach. El primer perquè va ser el primer que va creure amb mi i el que em va donar la confiança per continuar jugant. I el segon, perquè amb ell vam aconseguir pujar el juvenil de segona divisió a preferent.

En cas de ser jugador, tens algun ritual/mania abans dels partits? Quan juguem a casa intento aparcar el cotxe sempre al mateix lloc.

Recordes algun gol especial que hagis marcat? No sóc de fer gaires gols... (hahaha)

Vas sovint a veure el 1er equip? Sempre, ja que en sóc el fisioterapeuta.

Coneixes les xarxes socials  (Facebook i Twitter) del Club? La del Facebook sí. El Twitter no sé ni com funciona...

Les utilitzes/visites? Valoració de les xarxes socials? No em cal. Perquè cada dia sóc al camp i ja m'entero de quasi totes les coses. A part tinc molts bons companys del club que també em comenten els resultats dels equips, horaris,  etc... via mòbil. Però tot i així, m'agrada que tinguem aquestes xarxes socials al Club.

El millor racó de Roda de Ter: El camp de futbol i l'Esquerda.

El millor record relacionat amb el CE Roda: Ascens amb el juvenil a Preferent o, més actual, l'ascens de l'any passat a Segona Catalana amb el Primer Equip.

Una anècdota divertida relacionada amb el CE Roda: N'hi ha masses d'anècdotes divertides...

Una frase/lema: "Odié cada minuto de entrenamiento, pero dije:  No renuncies, sufre ahora y vive el resto de tu vida como un campeón"  Muhammad Ali.

Completa la frase: Per mi el CE Roda és…. El millor Club de Futbol !

Explica’ns el primer acudit que et vingui el cap:

- Professor: Jaimito, digame que mineral es éste.

- Jaimito: Es una piedra.

- Los compañeros, susurrando: Basalto Jaimito, Basalto.

- Jaimito: ¡¡¡¡ UNA PIEDRAAAA!!!

 

Moltes gràcies Roger per respondre a les preguntes. Molta sort com a entrenador, jugador i fisioterapeuta, el multifuncions del CE Roda. Un plaer.

Roda-de-Test