Filial CE Roda 2870

El Roda va fer un partit correcte ja que el tarreny de joc no permetia fer gaire més, el camp de sorra no és habitual i l’abús de joc aeri per part dels dos conjunts va fer que no es pogués veure un bon partit de futbol.

En la primera part el Roda va sortir fort i de seguida va tenir una bona ocasió de gol en el llançament de una falta que es va estavallar al pal. A partir d’aquí el Roda ho seguia intentant però sense arribar a crear masses ocasions clares de gol, per la seva banda del Corcó ho intentava però la defensa del Roda no deixava que tingués cap ocasió per acostar-se a la porteria de Nacho.

A la represa el Roda va sortir una mica més fred i el Corcó va intentar posar més setge a la porteria visitant, però sense arribar a inquietar massa el porter Rodenc. Mica en mica el Roda, i amb els canvis introduits, va començar a apretar de nou i a sovintejar l’àrea local. Les ocasions més clares van ser per Andrid que va disposar de dues bones arribades a la porteria però que no va saber definir bé i els seus xuts van sortir desviats.

Amb aquest resultat el Roda es queda en la setena posició de la classificació i no pot avançar el Corcó que es manté per sobre seu amb un punt més. La propera setmana el Montesquiu visitarà el Municipal de Roda, i on el Roda intentarà sumar els tres punts per intentar escalar en la classificació.