Avui posem punt i final a la nostre etapa de dos anys al CE Roda.

I ho fem orgullosos i satisfets de la feina feta, volem agrair el recolzament que hem tingut per part de tots els estaments del club, directiva, afició, jugadors i delegats, ens hem sentit volguts i valorats per tots vosaltres des de el primer dia. Crec que ens hem integrat a la família rodenca, gràcies a la acollida que hem tingut per part de tots des de el primer moment que varem trepitjar les instal·lacions del CE. Roda.

Ha estat, com tot en la vida, una etapa amb moments dolços i moments amargs, però que en la nostre memòria, els bons moments sempre seran al davant de les males experiències. Volem agrair als jugadors que hem tingut al nostre costat en aquests dos anys el suport que ens han donat, gràcies als incondicionals que des de el primer dia varen creure amb nosaltres, als que ens hem anat guanyant amb el pas dels dies i demanar disculpes als que no ens hem sabut guanyar, es culpa nostre no haver sabut transmetre com volíem la nostra manera de veure el futbol i sobretot de veure el que ha de ser per nosaltres un Equip, base principal perquè tot funcioni... EQUIP...!!

Dir-vos només ja sabeu on teniu uns amics, on teniu algú que si pot no dubtarà en ajudar-vos, i desitjar als que us quedeu al CE Roda la temporada vinent, el major numero d'èxits i de triomfs perquè el vostre èxit serà la nostra satisfacció mes gran.

I pels que marxeu del club dir-vos només que tingueu i trobeu la felicitat i el gaudir del futbol que varem intentar transmetre us, i que a vegades varem aconseguir i a vegades varem fracassar, que aquesta felicitat la trobeu allà on aneu i sobretot disfruteu del futbol, perquè el futbol es molt maco i serveix per molt, però sobretot per gaudir, disfrutar i fer amics...

I d'aquí marxen dos Rodencs mes. Gràcies un cop mes a tots i fins sempre amics..!!

Visca el Roda i fins un altre..!!!

Enric Codina i Félix Vázquez.