Filial CE Roda 2753

En el partit jugat pel nostres el dissabte 12 poques valoracions positives podem treure, doncs sens va escapar 2 punts (o mes aviat vam pescar 1 punt) d’un partit que la falta d’intensitat que vam mostrar a la primer mitja hora es va castigar sense el premi de la victoria.

Tal com deiem els nostres van sortir totalment desconeguts per les possibilitats d’aquest equip, fora de posició amb molta distancia entre líneas i amb una manca de intensitat que va propiciar que als 5 primers minuts el Vinyoles s’avances mitjantçant un penal transformat pel ex del CE Roda “B” Gerard Crespi per unes mans fetes per Toufik mostren la inoperancia dels nostres durant els primers minuts.

No va ser fins, a la mitja hora que vam començar a reaccionar, avançant líneas i aproximant-nos als dominis del porter local.Tot i així el nostre futbol asociatiu no apareixia i les arribades a l’area no inquietavan a un conjunt local ven posicionat.

A la represa, els canvis van fer canviar aquesta dinàmica i va propiciar que comencessim a dominar el parit, fruit d’aixo un dels canvis revolsius, Julian, empatava el partit i feia preveure que seriem capaços de rematar la remuntada.

Però, els nostres no van estar encertats i no vam aconseguir fer que el resultat canvies. Punt i a continuar a treballant, tenint clar que aquesta categoría ningú ens regalara res i començar malament es paga.