Primer Equip CE Roda 1069
Roger Escarrabill

Ahir dijous 16 de Març de 2017, Roger Escarrabill va ser presentat a la plantilla del Primer Equip del CE Roda com a màxim responsable.

Escarrabill substitueix a Jordi Florido a la banqueta del primer equip, després que aquest possés al seu càrrec a disposició de la Junta després de perdre a casa contra el Bellavista Milan per 2 a 3.

A partir d’aquí, l’actual coordinador del futbol base del Roda va dirigir els entrenaments del primer equip i va sentar-se a la banqueta diumenge passat a Gironella on va perdre per 2 a 3 quan passàven 9 minuts del temps reglamentari en un gran partit del conjunt del rodenc, que només el fatal destí va fer que no poguessin puntuar.

Jordi Florido

Després d’una setmana d’interinitat buscant entrenador, finalment Escarrabill i la Junta Directiva del Roda han arribat a un acord per ser-ne el màxim responsable.

A hores d’ara, no té segon entrenador, però es preveu que abans d’acabar la setmana ja tingui aajudant per afrontar els 10 partits de Lliga que encara queden per finalitzar la temporada.

Després de la renuncia de Florido al capdavant de l’equip, el president del Roda Pere Serra, creu que l’elecció de Roger Escarrabill al primer equip “és el més encertat".

Coneix el club, els jugadors i si algu pot tirar endavant el que resta de temporada només ho pot fer una persona del seu perfil”.

Pel que fa Escarrabill, tot i la dificultat d’entrar en uns moment difícils per l’equip se sent amb il·lusió. “Per això he acceptat aquest repte. Sempre havia pensat que un dia seria entrenador del primer equip, però mai m’ho havia plantejat en aquests moments. He acceptat per la confiança de la junta directiva i la resposta dels jugadors els pocs dies que he estat amb ells. Ser que és un repte difícil pero treballarem dia a dia per intentar guanyar el màxim de partits possibles”.