Molta intensitat i poc encert en el derbi osonenc de la jornada. El Municipal de Roda, amb una gran entrada, va veure un bon partit de futbol en el que la falta d’encert dels dos conjunts va fer que el marcador inicial no es mogués.

BeWro62IQAENNVhEl primer temps va començar igualat, amb dos equips conscients de la importància del partit. Si el Roda va tenir un lleuger domini de la possessió, van ser els vigatans els que van gaudir de l’arribada més clara. Vilalta va guanyar l’esquena de la defensa local i va fer un xut que va impactar al travesser. L’OAR portava més perill en els primers compassos, però el Roda va entrar en el partit a poc a poc. Salés i Abel van ser els més actius a l’hora de generar perill, però les seves rematades no van posar en seriosos problemes a Enciso.

A la represa l’enfrontament va començar amb poc ritme i forces imprecisions. A mesura que avançaven els minuts, però, el cansament es va notar a les cames dels jugadors i el partit es va descontrolar. Primer va avisar l’OAR amb una gran ocasió de Serrado que va marxar alta. El Roda va respondre mitjançant un xut d’Abel que només la defensa visitant sota pals va poder evitar que es convertís en gol i una volea d'Alexis que va marxar pel costat de la porteria. Les anades i vingudes a les dues àrees van ser constants en un tram final de partit trepidant però gens efectiu per cap dels dos equips. L’empat final doncs semblava el més just, i deixa tan el Roda com a l’OAR Vic, immersos en la lluita per evitar el descens.

BeWsIJbIQAAxjoQ

Fitxa tècnica

Roda: Pol, David, Toufik, Said, Gere, Moha, Cristian, Edson, Salim Salés i Abel. També: Javi, Alexis i Mardu.

OAR Vic: Enciso, Pol, Pau, Garrido, Vergés, Vilalta, Ignasi, Alberto (Gabri ), Ferran, Gerard i Partal. També: Serradó, Eloi i Gabri.

Gols: -

Àrbitre: Gálvez Ruiz. Regular.