CER 2-1 CEM
Roda "A"
2
1
Moià "A"

El CE Roda no es rendeix i remunta el partit

Cinquena victòria consecutiva del Roda com a local després de remuntar al Moià. Els visitants es van avançar al primer temps, però una clara millora dels rodencs a la represa va permetre a l’equip quedar-se els tres punts.

Una excessiva presència de jugadors al centre del camp va fer que el partit agafés un ritme lent durant el primer temps. Els locals intentaven proposar joc, però el Moià se sentia còmode jugant al contraatac. De fet, els visitants van avisar ben aviat amb un xut de Coca que es va estavellar al pal. Pocs minuts després, l’equip no va perdonar. Després d’una jugada enrevessada dins l’àrea, el Moià va enviar la pilota al fons de la xarxa. Els visitants fins i tot podien haver fet el segon en una jugada que el porter local Torrejón va aturar. L’ocasió més clara del Roda abans del descans va ser una rematada d’Isaac que es va estavellar al pal i una bona ocasió de Salim que va superar el porter amb una vaselina però un defensa va treure de la línia a l'últim instant.

A la represa l’equip de Jordi Florido va fer un pas endavant. L’equip va potenciar el joc per bandes i va aconseguir generar perill a l’àrea rival. Salim i Abel van tenir dues bones ocasions, i Adrià va enviar una nova pilota al pal. A la següent, no va perdonar. El mateix Adrià va establir l’empat després d’un xut creuat. El Roda va seguir pressionant per buscar la victòria i el premi va arribar a pilota parada. Cristian va convertir una falta lateral amb el gol de la victòria després d’un gran llançament. En el tram final el Moià va buscar l’empat, però sense crear grans perills a un Roda que va quedar-se amb tres punts importants per seguir a la zona alta.

Imatge d'enllaç permanent incrustada