El Roda es va imposar al líder de la categoria. Els de Jordi Florido van superar un Vic-Riuprimer que només va exigir als locals en els últims minuts. Un gol en cada part, de Cristian i Salés respectivament, van decantar el partit a favor dels rodencs. Els visitants van retallar diferències en el tram final, però els punts no es van moure de Roda de Ter.

Des de l’inici del partit els locals van imposar el seu ritme al partit. Amb més control del mig del camp, el Roda trobava espais a l’esquena de la defensa vigatana. Sense que els visitants generessin grans problemes, el Roda va imposar el seu domini i va disposar de més ocasions. Cristian va posar a provar el porter Erra, primer en un xut de falta i després en u contra u que no van entrar. A la tercera, no va perdonar. Passada a l’espai, que Cristian va aprofitar per desfer-se del porter i marcar a plaer abans del descans.

A la represa, els vigatans van enviar una pilota al pal només començar, en una falta lateral que ningú va rematar. Tot i això, el Roda no es va arrugar i va seguir, amb fe, a la cerca del segon gol. I el va trobar. Una pilota lluitada entre Cristian i Alexis va acabar als peus de Salés, que va enviar la pilota al fons de la xarxa sense oposició. En el tram final, el Vic-Riuprimer va marcar des del punt de penal i va posar emoció en els últims minuts, però el Roda va ser capaç d’aguantar les envestides rivals per fer-se amb la victòria final.

 

--> Acta del Partit <--