Vuitena victòria consecutiva dels rodencs que han superat el Sant Feliu de Codines, que ha jugat amb inferioritat numèrica més de mig partit.

La primera arribada del partit va ser pel Roda. Marc Mussachs va superar per velocitat la defensa i el porter visitants, però va xutar desviat. La següent va ser pel Sant Feliu, i els vallesans no van perdonar. Un servei de banda el rematava de cap visitant Vallcorba per inaugurar el marcador. Amb el gol rebut, el Roda va fer una passa endavant per anar a buscar la igualada, i va ha arribar al cap de 10 minuts. Una jugada de Cristian per la banda la rematava Casasempere a la xarxa des del segon pal. La diana va donar tranquil·litat als locals, que tot i això no trobaven el seu millor joc. Abans del descans, el Sant Feliu va quedar-se amb 10 homes per l’expulsió de Vallcorba.

Amb superioritat numèrica es va accentuar el control de pilota per part dels rodencs, mentre que el Sant Feliu esperava les seves opcions al contraatac. La balança va desequilibrar-se als deu minuts del segon temps a favor dels locals. Cristian va culminar amb un xut sec una bona centrada de Marc Guix. Amb el resultat de cara pel Roda, els vallesans es van veure obligats a augmentar la intensitat i intentar avançar línies. El que va arribar, però, va ser la sentència rodenca a través de Dídac, que va establir el 3-1 definitiu en un contraatac.

 

--> Acta del partit <--