Victòria contundent del roda davant un Gurb poc encertat en defensa. Els homes de Sam Rierola van deixar el partit encarrilat en el primer temps, on l’efectivitat de cara a porteria va marcar la diferència.

Després d’un inici amb poc control, on el primer avís el va fer el Gurb amb un xut que va parar Pol, van ser els rodencs els que es van acabar fent amb les regnes del partit. La primera pels locals la va tenir Salés, amb un xut desviat des de fora de l’àrea. A la següent, el Roda no va perdonar. Sergi Casasampera va aprofitar un error del porter rival per avançar els rodencs en el marcador. I sense deixar marge a la reacció, cinc minuts després el mateix Casasampera va anotar el segon gol amb un gran xut des de fora de l’àrea. Abans del descans, encara va arribar el tercer que deixaria el partit molt ben encarat pels locals. Cristian va anticipar-se a la sortida del porter del Gurb i va finalitzar amb un bon xut.

Lluny d’abaixar el ritme, els rodencs van aconseguir el quart gol als pocs minuts de la represa. Cristian tornava a marcar amb un xut creuat per assegurar encara més el partit. El Gurb va respondre amb el gol de l’honor. Una bona jugada per banda la rematava Marc Domínguez per posar el 4-1 al marcador quan es portaven menys de 10 minuts del segon temps. L’últim gol va arribar a falta de 20 minuts pel final, amb un penal que Cristian va transformar i va completar el seu hat-trick particular.

 

--> Acta del partit <--