Triomf sòlid del Roda al camp de la Garriga. Els de Sam Rierola van controlar gran part del partit, van imposar-se per 1 gol a 2 i es col·loquen al capdavant de la taula.

Els osonencs van començar endollats, conscients del partit que havien de fer i trobant espais en una defensa local desordenada. El Roda va tenir diverses ocasions, però poc encert. Cristian i Mussachs van disposar de bones opcions per obrir la llauna, que es van acabar desaprofitant. No va ser fins a la mitja hora de joc quan els rodencs van estrenar el marcador. Una centrada de Salés quedava morta a l’àrea petita local, i Casasampere, molt oportunista, va empènyer la pilota al fons de la xarxa. El gol va donar tranquil·litat a un Roda còmode sobre el camp, però poc contundent en la definició.

Al primer tram de la represa el partit es va anivellar. La Garriga va augmentar la intensitat del seu joc, i el matx es va igualar fins que el Roda va tornar a veure porteria. Said va posar el segon pels visitants amb un bon xut des de la frontal de l’àrea. Els rodencs van saber administrar l’avantatge i, mentre La Garriga es bolcava a l’atac per intentar posar-se al partit, els visitants van disposar de diverses arribades al contraatac. De nou, però, el Roda va pecar de falta d’encert. Els locals van aconseguir el gol de l’honor amb el temps ja complert. Un servei de banda acabava amb la pilota dins de l’àrea visitant i Boveda va rematar a gol l’1-2 definitiu.

 

--> Acta del Partit <--

Us deixem amb el video-resum del partit