El Roda va mostrar probablament la seva pitjor versió en el que va de temporada i va caure clarament a Torelló. Tres gols encaixats en el primer temps van sentenciar un partit en el que els rodencs mai es van trobar còmodes.

Els jugadors de Jordi Florido van entrar freds al partit, mancats de contundència defensiva i el Torelló no ho va desaprofitar. Un malentès defensiu en els primers minuts va significar el primer gol local i, sense marge a la reacció, els torellonencs van anotar el segon en un xut des de fora de l'àrea. Un 2-0 en 20 minuts de partit que posava les coses molt difícils. Sense trobar fluidesa ofensiva, poc abans del descans va arribar la sentència. El Torelló marcava el tercer en una contra i deixava les coses molt difículs.

A la represa, quan s'esperava alguna reacció rodenca, va arribar un nou gol. Els locals aprofitaven una pilota morta a l'àrea després d'un córner per fer el quart i igualar el resultat que es va produir en el partit d'anada. El matx va perdre ritme i els rodencs van buscar maquillar el resultat, però amb poc encert. Poca precisió en la definicó final i pilotes al pal van evitar que el marcador es mogués. Dura derrota per un Roda que rep aquesta setmana el líder de la categoria, el Vic-Riuprimer, per intentar seguir mirant a la zona alta.

 

--> Acta del partit <--

 

Imatge d'enllaç permanent incrustada