El Roda va confirmar la seva millora al camp d’un dels punters de la categoria, però va acabar perdent. 

Bdyaa41IcAAmGPA

Les coses van començar malament pels osonencs, que després d'un inici de partit força igualat van veure com els locals s’avançaven amb una gran jugada individual que acavaba amb golàs. La primera part tenia un ritme frenètic i el gol va esperonar el Roda, que va trobar l’empat després d’una bona jugada d’Abel per banda que va culminar Megias amb un bon cop de cap.

El partit estava molt obert, però va arribar una de les jugades clau de la tarda. El rodenc Curni va cometre un penal a l’àrea rodenca i va veure un més que rigorosa targeta vermella que deixava els visitants amb inferioritat. El Gironella no va perdonar i va tornar a avançar-se en el marcador. 

El partit es complicava per un Roda que, contra pronòstic, es va tornar a posar en el partit. Poc abans del descans, Cristian va posar la igualada al marcador amb un bon llançament de falta.  Però quan semblava que l’empat seria el resultat a la mitja part,  el Gironella es va tornar a avançar amb un gol que va ser psicològic.

Al segon temps van seguir les ocasions a les dues àrees. Els locals van perdonar la sentència a la contra en 3 ocasions, a destacar un pal i una gran parada de Pol, mentre que el Roda va tenir les seves millors aproximacions a través de Salim, Edson i un possible penal no assenyalat per unes mans dins l'àrea.

Bdyd9GpIAAANjpmEn el darrer minut, el Gironella va aprofitar un contraatac, quan tot el Roda estava volcat a l'area local en busca de l'empat,  per anotar la sentència i quedar-se amb els tres punts.

Fitxa tècnica

Gironella: Navarro, Lozano, Uribe (Raich 65’ (Nogareda 72’)), Pol,  Dalmau, Pau, Moreno,  Angel, David, Sanmartí  (Ferran 45’) i Sibila.

Roda: Pol, Dani, Curni, Said, Toufik, Moha, Cristian (Vidri 45’), Cordero, Salim (Marc Guix 77’), Abel i Megias (Edson 53’).

Gols: 1-0 Pau 13’, 1-1 Megias 16’, 2-1 Dalmau 26’, 2-2 Cristian 43’, 3-2 Angel 44’, 4-2 David 89’.

Àrbitre: Blanco Esteban. Malament. Pels locals, TG a Lozano, Sibila, Ferran i Dalmau; pels visitants, TG a Cristian, Megias, Abel i TV a Curni i Cordero (doble groga).