Tres punts vitals els que va sumar el Roda en la seva visita a Cardedeu gràcies a un gol a pilota aturada en el tram final del partit. Els de Jordi Florido van realitzar un partit molt seriós i disciplinat en tot moment i van sumar tres punts que els treuen de les places de descens directe.

Tot i que era el Cardedeu el que tenia més la pilota en el primer temps, els osonencs no van patir en cap moment i fins i tot van disposar de dues grans ocasions per avançar-se. Primer Javi perdonava en un u contra u i, just abans del descans, Abel enviava un xut llunyà al pal. El Cardedeu per la seva part amb feines va inquietar la porteria de Pol, només amb xuts llunyans i centrades que no trobaven rematador.

En el segon temps el partit seguia el mateix guió, molt respecte entre els equips i poques ocasions. A falta de mitja hora per acabar el partit, els locals es van quedar amb inferioritat numèrica. Tot i això, el partit va seguir igual, amb un ritme de lent i feixuc, però va ser el Roda qui no va desaprofitar l’oportunitat de la que va disposar. En una falta lateral botada per Salés, Megias s’encarregava de pentinar la pilota a l’interior de la xarxa, fer volar els punts cap a Roda i mantenir més viu que mai a l’equip en la lluita per salvar-se.

Fitxa tècnica

Cardedeu: Sabe, Forcada (Quiñones 70’), Guijarro, Carreras, Romo (Ruiz 80’), Casals (Caballeria 45’), Cirera, Raga, Sánchez (Varón 60’), Beltran i Lopez.

Roda: Pol, Toufik, Mardu, Said, David, Cristian, Alexis (Ivan 72’), Salés, Abel (Molet 89’), Javi (Megias 68’) i Adrià (Salim 68’).

Gols: 0-1 Megias 82’.

Àrbitre: Bosca Salvador. Regular. TG als locals Casals, Forcada, Romo, Beltran i TV a Romo (dues grogues al 37’ i 57’). TG als visitants Cristian, Said i Pol.