Important victòria dels rodencs, que es van retrobar, per fi, amb la solidesa defensiva i l'encert ofensiu per aconseguir 3 punts.

El respecte va ser el dominador dels primers minuts pels dos equips, molt migcampisme, pocs riscos i menys ocasions. Tret d'alguna falta llunyana del Prats i tímides centrades rodenques, els porters no van tenir feina. Fins aproximadament al minut 30, quan Casasampere va aprofitar una badada defensiva per fer la centrada de la mort que Cristian va definir molt bé. El gol va fer posar nerviós al Prats i va donar un impuls als rodencs, que van estar apunt de tornar a marcar quan Cristian va aprofitar una errada greu del porter local per robar-li la pilota, aquest el va fer caure però l'àrbitre no va assenyalar el penal. Per l'altre banda Torrejón va treure una gran mà per evitar l'empat de Trulls. I en el minut 45', la jugada clau del aprtit. Centrada de Cristian i Cornellà remata creat per fer pujar el 0-2. Gol psicològic abans de la mitja part, i mitja victòria al sarró.

La segona part el roda es va dedicar a conservar al marcador, sent forts en defensa i no concedint grans arribades als locals, que tot i tenir alguna, la seva falta d'encert van evitar que féssin el gol de l'honor.

Destacar que la victòria fa pujar al rodencs altre vegada al liderat.