OAR 0-1 CER
OAR "A"
0
1
Roda "A"

El Roda sap patir per derrotar l’OAR (0-1)

Notable partit del Roda que va superar un dels equips de la part alta de la taula. Els de Florido van portar sempre el pes del partit i només la falta d’encert en la definició va impedir que el partit quedés sentenciat abans. Un gol de Cristian a la primera meitat i un final tens, amb gran aturada de Torrejón inclosa, van fer volar els punts cap a Roda.

Va reeditar-se un partit que la temporada anterior va ser dramàtic. Els rodencs, però, van deixar clar ben aviat que sabien on sortien a jugar. Tot i les baixes amb les que s’arribava a la cita, l’equip no es va arrugar i va fer-se amb el domini del partit des del primer minut. Es va saber mastegar un partit lent, que requeria atenció màxima en tot moment. Va ser el Roda qui va disposar de les millors ocasions. Adrià i Vilaseca podrien haver obert la llauna si no hagués mancat contundència en la rematada. La igualtat va trencar-se quan, a la mitja hora de joc, Cristian convertia en gol una gran passada de Cordero. Bona jugada individual d’un Cristian en bon moment de forma. Mentrestant, l’OAR basava les seves opcions en la centrada lateral, inofensiva davant una sòlida defensa rodenca.

A la represa el Roda no es va arrugar. Lluny de jugar amb el resultat, l’equip va anar a buscar la sentència. I la va tenir. Arribades d’Alexis o Megias podien haver donat la tranquil·litat a un Roda que va haver de patir per endur-se la victòria. En el tram final els vigatans van bolcar-se a l’atac, topant amb el sistema defensiu dels de Florido. La gran opció que va tenir l’OAR va ser una rematada des de dins de l’àrea que Torrejón va salvar amb una ma salvadora. Finalment, tres punts que s’emporta un Roda que no vol renunciar a estar a la zona alta de la classificació.

--> ACTA DEL PARTIT <--

Imatge d'enllaç permanent incrustada