Font: ww.oarvic.cat

Després dels estralls que han suposat els darrers segons de partit per l’equip de Marc Maideu i Samu Mora durant aquest inici de temporada, la visita del  líder aquest diumenge s’ha saldat amb victòria local in extremis. Tres punts més al sac davant del pitjor rival possible, un CE Roda que comptava els partits per victòries i que va avançar-se per dues vegades.
OAR_CERoda_20151101

Amb diverses baixes i amb Partal tocat a la banqueta, l’OAR va sortir amb Enciso a la porteria; una línia defensiva amb Nil, Sànchez, Albert i Ferri; Pol i Pascal com a pivots; Oualid, Bright i Rachyd a la mitja punta i Vergés com a punta.

Només iniciar-se el joc va arribar una acció protestada per l’OAR com a mereixedora d’expulsió, amb una falta sobre Vergés quan aquest enfilava la porteria que l’àrbitre va sancionar amb targeta groga. La primera meitat va ser de molt desgast pels dos equips, joc travat i diverses interrupcions. Les arribades als voltants de les àrees es van poder comptar amb comptagotes.

El partit va tenir en el tram final d’aquests primers 45 minuts les dues accions remarcables de cara a porteria: primer Torrejón va salvar el 1-0 (37′) després de fer una excel·lent aturada a rematada de cap de Bright al segona pal. Al cap de 5 minuts va ser Enciso qui desviava a córner una rematada al pal llarg de Cristian; però en l’acció següent, Casasampera rematava el córner al fons de la xarxa oarista. Sense temps per res més es va arribar al descans.

OAR_CERoda_20151103

A la mitja part l’OAR va avançar dos jugadors de la línia defensiva: van entrar Partal i Jose per Enric i Bright cosa que va siginificar que Sànchez ocupés el centre del camp i Nil avancés la seva posició de lateral a extrem.

La segona part va seguir un guió bastant semblant pel què fa a les dificultats dels dos equips per generar situacions de rematada a l’interior de les àrees.

Als 9 minuts de la represa, una ràpida contra contra per banda esquerra entre Vergés i Rachyd va acabar amb una centrada d’aquest que rematava Nil a porta buida per fer pujar l’empat. Amb el 1-1 al marcador, el partit va estar marcat per les constants interrupcions i la poca fluïdesa en el joc. Semblava difícil veure cap nou gol amb accions trenades.

El Roda va tornar a posar-se per davant (1-2) amb un nou gol de Casasampera, en una gran badada col·lectiva local: falta a la línia de mitjos atacant del Roda que se serveix entre protestes d’uns i altres per Casasampera, inexplicablement sol a la frontal per marcar en u contra u amb Enciso.

Però afortunadament per l’OAR, en l’acció següent, un rebot a la frontal va anar a parar a l’esquena dels centrals per Rachyd qui des del punt de penal superava Torrejón.

D’aquí fins al final poc joc, moltes interrupcions i la jugada decisiva: córner cedit pel Roda al límit del temps en un mal refús i la centrada és rematada de cap al fons de la xarxa per Albert de forma impecable al pal llarg, amb escat d’alegria local. En els quasi 6 minuts de prolongació el Roda no va aconseguir generar perill i la victòria es va quedar al Torras i Bages.