I una setmana més, FINAL al Municipal. Cada cop queden menys jornades i cada punt aconseguit és vital per la permanència.

Aquesta setmana ens visita l'equip revelació de la lliga. El CF Lliçà d'Avall és un equip recent ascendit aquest any que ha sorprès a tothom per la ràpida adaptació a la categoria i la quantitat de punts que porta sumats, 46, que el fan estar en quarta posició a només 5 punts de la plaça de promoció d'ascens a 1era Catalana. Per tant, un equip molt perillós i que ens posarà les coses molt difícils.

En el partit de la primera volta en que ens van guanyar 1-0 amb un gol amb molta fortuna per ellls, va ser un match igualat, amb ocasions perquè qualsevol dels dos s'hagués emportat el partit. Aquell dia, va haver-hi una de les anècdotes de la temporada quan per coincidència dels equipatges l'àrbitre no va autoritzar al Roda a jugar de blanc, i els locals van haver de posar-se la seva segona equipació ja que no disposavem de la segona equipació allà. D'ells cal destacar el seu atac, amb molta velocitat i persistència.

Pel que fa als rodencs, conscients del que hi ha en joc plantejaran un partit per guanyar, no els queda remei veient el curt horitzó que queda. Tot i així els homes de Florido porten setmanes rendint a un bon nivell de manera que hi ha total confiança en el grup.

En quant a l'equip, no té cap baixa per sanció, encara que per lesió l'infermeria segueix amb Curni i David tocats, i aquesta setmana s'hi afegeix Gere, arribant així als 9 lesionats per el partit.

Des d'aquí animem a tots els aficionats a venir altre vegada al Municipal per recolzar i empènyer l'equip, el dia que es posaran a la venda també les primeres bufandes oficials del CE Roda de l'història! Sabem que no ens fallareu!

Som-hi CE Roda!