DERBI amb majúscules aquest Diumenge al Municipal de Roda. Dos històrics del futbol osonenc que es disputaràn els últims 3 punts de la primera volta.

 

Els dos equips arriben a l'equador de la lliga amb trajectòries bastant semblants i amb la sensació d'haver suspès l'exàmen parcial de la 1era volta. Tot i això, les sensacions dels dos equips no són dolentes ja que l'últim tram de lliga ha estat precisament el de major productivitat per els dos conjunts.

Per l'OAR, entrenat per Quim Assens, es presentarà a Roda amb 3 punts més que els locals i amb jugadors importants de l'equip ja recuperats. Un equip basat en una sòlida defensa, amb Partal i l'ex-rodenc Joan Girvent a l'eix que guiaràn l'equip perquè no pateixi en excés. Ofensivament la velocitat en els seus jugadors és un punt a tenir en compte especialment la del seu davanter Alberto. L'OAR que compta en les seves files amb el ara lesionat de lligaments, l'exjugador rodenc de l'any passat Martí Prats, ens coneix molt bé i sap dels nostres punts forts i febles, així que ens presentarà un partit més que complicat.

oar

En quant a nosaltres, les baixes continuen sent una constant i quan uns surten o bé de sancions o lesions, altres entren. Aquesta setmana recueprem Salés, Gere, Vidri i Mardu, però cauen Megías, Cordero i Curni. Cristian, Alexis, Dani i Javi seguiràn sent dubte fins a última hora, cosa que junt a les múltiples baixes de llarga durada fan que una setmana més haguem de tirar de jugadors del filial i del juvenil per completar la convocatòria i l'onze. Així que molt probablmanet, Toufick, Edson i Marc Guix tornaràn a entrar tal i com ho van fer la setmana passada i després de deixar bones sensacions amb les respectives actuacions. 

Així, Diumenge a les 17:00h us esperem a tots al Municipal de Roda per donar suport a l'equip en un partit important de la temporada.

Som-hi CE Roda!