Dur desafiament el d'aquest cap de setmana pel Roda. Important desplaçament a Igualada, al camp del San Mauro un rival semi-directe que depenent del resultat, el pots tenir a tocar o el pots perdre ja de vista. I vist a les alçades que ens trobem aquests seran més que tres punts. I dur desafiament perquè serà, amb un nombre més que important de baixes que més endavant detallarem.

Del rival, el San Mauro en podem destacar les bones individualitats que tenen, sobretot a la part ofensiva. Haurem d'estar atents doncs a la seva velocitat i qualitat. Els locals, després de passar una mala ratxa important, han vist com han sumat de 3 en 3 a les dos últimes jornades, fet que ha espantat una mica els fantasmes de la zona de descens, i que per tant, voldran esbaïr-los definitivament el Diumenge. En el partit de la primera volta van guanyar els jugadors de Igualada 0-1 al Municipal, després d'un partit estrany, amb el seu gol al minut 2, un penal fallat i el Roda jugant amb 10 durant gairebé 70 minuts. Així que no serveix molt d'exemple per medir les forçes d'un i altre equip vist els detalls que van succeïr en el mateix.

El Roda doncs com hem comentat, tindrà un total de 12 baixes pel partit. Jordi Florido haurà de fer invents per confeccionar l'alineació i tirar de jugadors del 4a Catalana i del Juvenil que tan bon resultat han donat quan s'els ha necessitat. Les baixes són les següents: Vilaseca (trencament metatersià), Vergés (pubalgia), Ballús (creuats i menisc), Curni (fascitis plantar), Toni (lesió al calcani), Dani (Lumbalgia), Abel i Salés (incompatibilitat d'horaris) i Javi, Vidri, Cristian i Pol Casals (sancionats). 12 baixes per el partit, on per sort, possiblament s'arribarà a recuperar Alexis (lesió espatlla) i podria disputar alguns minuts.

Tot i així, l'equip està amb moral i conscient de la importància vital dels punts, anirà a per totes.

Recordeu que el partit el podreu seguir en directe vía twitter oficial del club: @cerodadeter

Som-hi CE Roda!!!