Roger Escarrabill

Ahir el vespre es va fer oficial la continuitat de Roger Escarrabill a la banqueta del Roda la propera temporada.

Un acord que van donar a conèixer a la plantilla del primer equip l’entrenador acompanyat del president Pere Serra. També es va fer públic que Sergi Serra no serà l’acompanyant d’Escarrabill a la banqueta, que tot i el bon feeling que han tingut tots dos, “crec que ha arribat el moment d’empendre un altre camí en solitari tot i la gran sintonia que he tingut amb en Roger. També vull agraïr el respecte de tota la plantilla envers la meva persona i a la Junta Directiva el seu recolçament i valoració personal”.

Un acord que arriba a tres jornades del final de temporada i els ulls posats en una promoció que demà dissabte pot ser matemàtica si s’empata o guanya a Tona que és el tercer classificat.

A partir d’ara Escarrabill es posarà a treballar de cara confeccionar la nova plantilla sense saber a quina categoria jugarà. De moment s’ha compromès amb els jugadors a parlar amb ells i saber quina és la seva posició de cara l’any vinent i explicar-los els seus objectius de cara la temporada 2018-2019.