El Roda es va presentar a San Mauro amb un total de 13 jugadors no disponibles i va caure amb claredat davant un rival superior en tot moment. Els locals van imposar el seu ritme de partit des de l’inici, generant molt perill per les bandes i van veure com se li posaven les coses de cara ben aviat amb un penal a favor. L’equip no va perdonar i abans de la mitja hora de joc va arribar el segon gol, davant un Roda totalment desbordat i incapaç de generar opcions en atac. L’ocasió més clara dels osonencs abans del descans va ser una rematada d’Adri que va marxar desviada.

A la represa van tornar a ser els locals qui van avisar amb un xut al pal. La sentència del San Mauro, però, va arribar poc després a través d’un nou penal, aquest molt més rigorós. Els osonencs van avançar línies, però amb feines van inquietar la defensa del San Mauro. L’enfrontament va perdre ritme i el Roda es va veure sotmès a un rival que encara va ampliar més les diferències. En el tram final del partit, i amb el Roda amb inferioritat numèrica, va arribar el quart gol que finiquitava el partit i deixava als homes de Jordi Florido una jornada més en zona de descens.

Fitxa tècnica

San Mauro: David, Salinas, Martínez, Benito, Calvo, Zamora (Escribano 57’), Aitor (Llanas 67’), Nieto (Oscar 81’), Marimón, Amat (Romero 75’) i Simón. (Cristian 75’)

Roda: Joan, Mardu (Alexis 67’), Said, David, Gere (Megias 67’), Salim, Edson (Ivan 73’), Toufik, Adri (Molet 82’), Cordero i Moha.

Gols: 1-0 Aitor 10’, 2-0 Amat 26’, 3-0 Aitor 67’, 4-0 Romero 83’.

Àrbitre: Garcia Pascual. Regular. TG al local Amat. TG als visitants Mardu, Gere, Moha, Megias i doble amonestació a Alexis (69’ i 79’).