Primer Equip Guillem 2678
UESPT 0-5 CER
Santperenca "A"
0
5
Roda "A"

El Roda domina i goleja amb hat-trick de Cristian (0-5)

Clara superioritat del Roda que va superar la Santperenca realitzant un bon partit. Els de Jordi Florido van ser clars dominadors i no van deixar opcions a un conjunt local que es manté a la zona baixa.

Des de l'inici els rodencs van imposar el seu ritme al partit i rapidament van gaudir d'opcions per marcar. Alexis va tenir la primera, però va topar amb una gran intervenció del porter local. A la següent, l'equip no va perdonar. Un malentès en la defensa de la Santperenca l'aprofitava Cristian per superar el porter amb una suau vaselina. Amb el gol el Roda no va afluixar, però els locals també van avançar línies. Els seus intents, basats en xuts llunyans, van acabar anulats per una nova diana de Cristian, aquest cop en un llançament de falta.

A la represa els rodencs no van relaxar-se tot i l'avantatge i van aconseguir rematar el partit. Cristian va completar la seva gran actuació anotant el tercer gol després d'una bona jugada col•lectiva. I ja amb la Santperenca sentenciada, van arribar dos gols més. Salés, amb una bona acció individual, marcava el quart i Nil va aprofitar una passada lateral per rematar al fons de la xarxa i establir el cinquè gol que tancava el marcador.

 

--> ENLLAÇ A LES DADES DEL PARTIT <--

 

Imatge d'enllaç permanent incrustada